Witam. Odkąd wszedł na nasz rynek system pracy MLM bardzo mnie zaintrygował, zaczęłam szukać, pytać, obserwować. Nasz Polski MlM niestety jest jeszcze w powijakach i tak na prawdę nieliczne firmy stosują profesjonalny system. To niesamowite narzędzie by w krótkim czasie stać się osobą niezależną lecz trzeba mieć oczy i uszy otwarte i szukać takiego sektora pracy na który jest popyt i nie jest to popyt chwilowy.
Chwilę pomyślałam i zaczęłam przyglądać się firmom zajmującym się sektorem wellness - przecież wszyscy chcą się dobrze czuć i świetnie wyglądać, a to co jemy i jaki styl życia prowadzimy wróży nieskończoną ilość klientów. Sama potrzebowałam pomocy i byłam zdecydowana na wszystko byle by tylko pozbyć się nadwagi.
I wiecie co udało mi się, więcej... przez przypadek znalazłam to co szukałam. Schudłam, robię to co daje mi mnóstwo satysfakcji i pracuje w systemie MLM z jedna z najlepszych i profesjonalnych firm na świecie a zarabiam na razie 3 razy więcej niż na etacie i wciąż przede mną są możliwości by według swoich potrzeb zarabiać tyle ile chcę, bo wszystko zależy ode mnie a nie od średniej krajowej.
Mogę Cie tej pracy nauczyć ale zanim się zdecydujesz obejrzyj prezentacje http://www.zobaczTo.bea.mojawaga.pl
szczegóły po zarejestrowaniu się na rozmowę wstępną /formularz w prezentacji/