Z jakimi problemami w pracy najczęściej się spotykacie?

Dyskryminacja, mobbing, molestowanie, pracoholizm, czyli problemy związane z pracą.

Z jakimi problemami w pracy najczęściej się spotykacie?

Postprzez Raf Cz, 30 paź 2008, 18:47

Witajcie!

Pytanie bardzo ogólne ale na wstępie chyba najlepsze do zainicjowania dyskusji. Z jakimi problemami spotykacie się najczęściej w pracy. Jak to jest z tym u ciebie :?:
Raf

Re: Z jakimi problemami w pracy najczęściej się spotykacie?

Postprzez Paula Cz, 15 sty 2009, 16:23

Problemów jest wiele mam mgr pracuje juz 10 lat jako pracownik fizyczny , nie moge znalezc pracy w swoim miescie, nie mam znajomosci . Niestety musze pracowac, aby utrzymac siebie i dziecko. Denerwuje sie , poniewaz moje ambicje stoja w miescu, nie moge sie zrealizowac. Praca jest ciezka nie daje mi satysfakcji, zarobki niezłe, ale kosztem zdrowia,rodziny Pracuje po 12 godzin , jestem naprawde solidna. Moj pracodawca ma kierowników po szkole zawodowej, a nawet podstawowej, ale to przez znajomosci. Ja do nikogo nie bede sie podlizywac bo po co. SZukam pracy w swoim miescie, przez internet, ale to wszystko takie skomplikowane doswiadczenie itp. Naprawde jest ciezko,ale trzeba jakos z tym zyc.
Paula

Re: Z jakimi problemami w pracy najczęściej się spotykacie?

Postprzez Raf Pt, 16 sty 2009, 00:49

Paula doskonale Cię rozumię. Z tego co piszesz wynika że mieszkasz w mniejszym mieście i może też dlatego nie możesz znaleźć czegoś lepszego. Wiadomo że jak się ma potem rodzinę to trudno zmieniać miejsce zamieszkania. Może jakaś raca zdalna lub własna działalność?
Raf

Powrót do Problemy w pracy