Praca w hipermarkecie

Miejsce dla pracujących w sprzedaży. Praca począwszy od małego osiedlowego sklepu, a skończywszy na hipermarkecie.

Praca w hipermarkecie

Postprzez pracownik Wt, 14 paź 2008, 01:56

Tak od zawsze zastanawiałem się jak to jest pracować w hipermarkecie, czy ktoś z was pracuje, ile się zarabia i co jest charakterystycznego w tego typu pracy, ile czasu trwa szkolenie i czy płacą za ten okres?
pracownik

Re: Praca w hipermarkecie

Postprzez jaro65 Śr, 27 sty 2010, 12:24

To straszne że do Hipermarketu trzeba jeszcze odbywać szkolenie - mam nadzieję że to praca w hipermarkecie za zachodnią granicą to tutaj to chyba słabo wygląda ostatnio słyszałem od koleżanki która pracuje w 300 tysięcznym mieście na stanowisku kierownika działu w jednym z francuskich Hipermark... i zarabia 1200 na rękę i podobno atmosfera jest grobowa.
---------------------------------------------------------------------------
Napisz dobre CV i szukaj pracy z możliwością rozwoju - wzory CV
jaro65

Postprzez redmann Śr, 7 kwi 2010, 14:03

pracownik napisał(a):Tak od zawsze zastanawiałem się jak to jest pracować w hipermarkecie, czy ktoś z was pracuje, ile się zarabia i co jest charakterystycznego w tego typu pracy, ile czasu trwa szkolenie i czy płacą za ten okres?

Najczęściej to chyba potrzebują ludzi na kasy. Zarobki kasjera sprzedawcy to ok 1300 zł na rękę ale zależy gdzie się pracuje. Szkolenie to chyba zależy od tego co będziesz robić i co umiesz.
redmann

Postprzez jaro65 Pt, 2 lip 2010, 12:01

Zarabianie - pewne jedyny sposób bez ryzyka to zarabianie na lokatach bankowych:
lokaty bankowe, lokaty bankowe porównanie, zarabiaj bezpiecznie i dużo na wysokim oprocentowaniu lokat
jaro65

Powrót do Paca w handlu