Cześć
Raf Otwórz drzwi do samorozwoju. Daj sobie
48 godzin, które odmieni Twoje życie 
Ważne do 25 października 2008
Niezupełnie zgodzę się z Tobą. W Złotych Myślach nie można (?) szybko zarobić dużych pieniędzy. Więc dlaczego są ludzie, którzy zarabiają? A są. Jeśli byłeś w poście do którego podałam link wyżej, to mogłeś zobaczyć, że zaraz zaproponowałam
program, w którym można szybko zarabiać. Ale i tu nie zarobisz nic, jeżeli się nie zaangażujesz. Taka jest prawda - nie strona się tu liczy. (Nie tylko i nie koniecznie)
Ucząc się pisałam blogi. (tego też nauczyłam się w Złotych Myślach (co i jak pisać), ale gdyby to było przed laty, pisałabym więcej i lepiej, teraz już nie lubię pisać. Pisane systematycznie blogi bywają szybciej widoczne niż strony. Nie raz, ledwo coś napisałam już miałam komentarz. To blogi właśnie sprawiły, że miałam prowizje i partnerów. Ale słabo mi to szło, bo i rzadko pisałam. Po 6-ciu miesiącach rozstania z komputerem (burza go spaliła) gdy zainwestowałam i kupiłam nowy, ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłam w panelu zarobek, ponad 200 zł. Czyli już nie moja praca, a praca moich partnerów dawała mi dochód. Od tej pory moje dochody rosły, ale ja szukałam czegoś, co da mi jeszcze lepsze dochody.
W Złotych Myślach dziś
zarabiam ok. 200 - 300 zł./m. Ale... To nie jest moja praca, to jest praca mojego zespołu, czyli
Dochód Pasywny. Wreszcie o to przecież chodzi w programach partnerskich. Wypracować dochód pasywny. (nie taki mały)

Miałam szczęście, że z mojego polecenia zapisali się świetni partnerzy. Ale -
Szczęściu trzeba pomagać 
Jak pisałam
Złote Myśli były pierwszym programem z jakim się zetknęłam i stały się właściwie moim nauczycielem, przygotowującym mnie do pracy i w tym,
czego szukałam . Ale i tu nie zarobi ktoś, kto nie ma przekonania. Ja miałam. Gdy ten program znalazłam od razu wiedziałam, że to jest to. Wielu ludzi jednak w to nie wierzy, bo oferty nie są tanie. Ale ja akurat miałam przed laty z czymś podobnym do czynienia, wiec wiedziałam, ze klienta zawsze znajdę.
Nie mam strony, a jeśli to
darmową bo absolutnie nie umiem pracować z pomocą klienta FTP, więc ta stronka służy mi tylko jako narzędzie pomocnicze

Nie wiele można zarobić przy pomocy takiej strony
Dostałeś dziś e- maila ze Złotych Myśli? Aneta pisze tam. "Dlaczego
większość Partnerów,
przemieszcza się z jednego PP do drugiego i w żadnym nie osiąga sukcesu?"
Dla mnie odpowiedź jest oczywista - To, co podkreśliłam. Najpierw zbuduj jeden dom, wzmocnij go i dopiero wtedy bierz się za budowę nowego domu.

"Dlaczego niektórzy Partnerzy budują swoje firmy w oparciu o PP, a inni ciągle nie przekroczyli progu wypłaty?"