Nieuczciwi pracodawcy

Jacy są tak naprawdę nasi pracodawcy, gdzie warto pracować, które przedsiębiorstwa proponują najlepsze warunki, a praca u nich to czysta przyjemność? Informacje o pracodawcach znajdziesz właśnie tutaj.

Nieuczciwi pracodawcy

Postprzez iris Cz, 18 gru 2008, 21:56

Chcialabym ostrzec przed nieuczciwym pracodawca, ktory moze sie oglaszac na forum, poniewaz poprzednie wyszukiwarki pracy, gdzie sie oglaszal typu grapevinejobs.pl odmowily mu wspolpracy. Mam na mysli Tomasza Stanczyka i firme Europejskie Centrum Jakosci I Promocji, ewentualnie czasopismo Quality News. "Siedziba " miesci sie u niego w mieszkaniu na ul. Krolow Polskich 13/6, Warszawa-Ursus. Pan ten nie placi pracownikom, nie daje umow, nie mowiac juz o porzadnych, wyrzuca z pracy z dnia na dzien, oczywiscie nie placac. Mam kilka osob, ktore tak potraktowal (w moim przypadku "wisi mi okolo tysiaca zlotych- i to dla niego problem"). Irena I.
iris

Re: Nieuczciwi pracodawcy

Postprzez markus36 So, 31 sty 2009, 20:50

Witam i uważam , że informacje takie muszą byc dostepne dla wszystkich oczywiscie ku przestrodze . Ja natomiast przestrzegam o nieuczciwej Agencji Pośrednictwa Pracy "EFLABOR" z Katowic . Poprostu zapomnieli zapłacic za prace , a może nie chcieli ale to juz Sąd rozstrzygnie -tylko po co te nerwy dlatego ostrzegam.
markus36

Postprzez ktoś N, 31 maja 2009, 21:08

Ja równiez chciałabym ostrzec przed firmą Arys z Pabianic. To straszna firma radze uciekac przed nią jak najdalej. Wymagają nieustajacej pracy w weekendy za która oczywiście nie płacą, nie daja urlopów w terminie, i mieszaja z błotem.
ktoś

Postprzez freesoft Cz, 26 lis 2009, 10:37

Jeśli pracujecie dla firmy Ikea to polecam zapoznanie się ze stroną http://www.czyikeajestok.pl
Przeczytać tam można wiele ciekawych informacji związanych z pracą w Ikei.
freesoft

Powrót do Pracodawcy