KARA ZA TO SAMO?

Kodeks pracy, ale i też porady w zakresie nawiązania stosunku pracy, urlopów, kar dyscyplinarnych, rozwiązania stosunku pracy itp.

KARA ZA TO SAMO?

Postprzez radolec75 Pn, 7 gru 2009, 15:35

Witam.
Mam pytanie związane z kaniem pracownika. Otóż w sierpniu mój kierownik sprawdził godziny wejść- wyjść. Okazało się że że wychodzę nie po ośmiu godzinach pracy. Kierownik nałożył na mnie karę w postaci pisemnego upomnienia. Zaległy czas oczywiście odpracowałem. W tej chwili w mojej firmie zarząd postanowił wypłacić premię za 3 kwartał, a więc wchodził w to miesiąc kiedy zostałem sprawdzony. Kierownik postanowił nie przyznac mi tej premii, karząc mnie drugi raz za to samo przewinienie, za które już zostałem ukarany i oczywiście odpracowałem ten czas. Pytanie czy można karać dwa razy za to samo.
Dodam jeszcze że kierownik nie informuje mnie że tej premii mi nie przyznał (siedzi ze mną w pokoju) a o fakcie dowiedziałem się od koleżanek z płac.
Pozdrawiam
radolec75

live phone chat web cam sex

Postprzez Natawsweetsoul Cz, 18 mar 2010, 21:56

Obrazek

excange rate date article insider russian dating agencies old man sex chat carrie underwood and tony romo dating dating stonehenge lonely wives dating club s iva tupperware dating ideas st joseph speed dating sex dating in donnelly minnesota
sex dating in brookville indiana
single parent dating kahului hawaii
developmentally disabled dating
who is joe don rooney dating
dating a nypd officer

a tight hug means dating adult dating in north bend oregon sex dating in rodarte new mexico christian dating service 0a beautiful phillippine girls for dating fogle dating ads speed dating los angeles ca sex dating in reily ohio wives sex dating people singles way events dating new age online dating
Natawsweetsoul

Powrót do Prawo pracy