Ciągle szukasz?

Cały czas poszukujesz pracy i nie możesz jej znaleźć, Twoje kompetencje nie są dostateczne do stanowisk, które chciałbyś zajmować? Tu dowiesz się, jak sobie z tym poradzić. Bezrobotni łączmy się!

Ciągle szukasz?

Postprzez arturkrzyk Śr, 27 maja 2009, 14:30

Wiem, jak ciężko jest znaleźć pracę. Chodzę na wiele rozmów kwalifikacyjnych, nawet dzisiaj byłem na jednej (dlatego jestem na tym forum). Rozmowa kwalifikacyjna zwyczajna, jak wszędzie, ale zwróciłem uwagę na to, że osoba przeprowadzająca rekrutację miała z CV osób ubiegających się o pracę powycinane zdjęcia. Zapytałem dlaczego i wiecie co usłyszałem? Że są osoby (czyt. dziewczyny), które wysłały swoje zdjęcie z wakacji, albo z wizyty w solarium! A ja na to: "to co ich CV tutaj w ogóle robi?" i babkę rekrutującą po prostu zatkało! No w końcu nie starają się o posadę super modelki, czy do towarzystwa turystycznego, tylko Przedstawiciela Handlowego firmy, tak? No więc dla wszystkich, którzy przykładają wagę, do swojego zawodowego wizerunku, zachęcam do wejścia na stronę http://www.TWOJE-CV.net, mają fajną ofertę przygotowania profesjonalnego internetowego CV. Wiem, że możecie pomyśleć, że to jakaś naiwna reklama, ale tak nie jest. Po prostu uważam, że ludzie, którzy naprawdę są coś warci powinni umieć się sprzedać (czyt. zaprezentować), a ta strona może w tym pomóc. Ja skorzystałem i muszę Wam powiedzieć, że zbieram pozytywne uwagi odnośnie tej formy przedstawiania swojego profilu zawodowego. Tak więc pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań satysfakcjonującej pracy!
arturkrzyk

Powrót do Bezrobotni