Urlop na żądanie po urlopie wychowawczym

Jesteś pracodawcą i poszukujesz pracowników? Nic prostszego, to miejsce jest przeznaczone właśnie dla Ciebie. Darmowe ogłoszenia pracy, nieograniczona ilość i czas emisji ogłoszeń.

Urlop na żądanie po urlopie wychowawczym

Postprzez TheArt Cz, 17 gru 2009, 16:26

Witam.

Jestem pracownikiem od 5 lat, umowa o pracę na czas nieokreślony. Cały rok 2009, do wigilii jestem na urlopie wychowawczym.

25, 26, 27 grudnia mamy wolne

Czy mogę 28, 29 wziąść dwa dni z art. 188 by następnie 30, 31, 1, 4, 5, 6 wziąść urlop na żądanie (Art. 167).

Czy żeby wziąść urlop na żądanie trzeba mieć przepracowany jakiś okres w danym roku kalendarzowym - wówczas jednak znaczyłoby to, że najwcześniej Art. 167 ma moc od lutego, marca. Czy zatem w styczniu nie istnieje urlop na żądanie.

Czy okres przebywania na urlopie wychowawczym uprawnia do pobrania urlopu wypoczynkowego w danym roku kalendarzowym.
TheArt

Re: Urlop na żądanie po urlopie wychowawczym

Postprzez GrupaTV Śr, 7 lip 2010, 12:05

Dodawanie ogłoszenia korepetytora jest usługą bezpłatną.

OFERTA SPECJALNA DLA KOREPETYTORÓW!!!
Bądź widoczny w Internecie i zamieść swoją VideoWizytówkę zupełnie BEZPŁATNIE !!! Zarejestruj się na www.korkitv.tv i przedstaw swoją ofertę za pomocą filmu video, dzięki której przestaniesz być anonimowy oraz znacząco zwiększysz swoje szanse na pozyskiwanie uczniów!
Dodanie ogłoszenia umożliwi Ci:
• widoczność Twojej oferty dla innych użytkowników
• dodanie filmu wideo, zdjęcia i innych cennych informacji prezentujących Twoje ogłoszenie
• widoczność w rankingu korepetytorów
• możliwość oceniania oraz komentowania Twojego ogłoszenia

pozdrawia GrupaTV!
GrupaTV

Powrót do Dam pracę